Ayırma Büyüsü

Ayırma Büyüsü

Ayırma büyüsü insanların partnerlerine karış olan sevgilerini kısa zaman içinde yok edip ayrılma kararı almalarını sağlayan çok ciddi bir işlemdir. Genellikle kötü amaçlar ile yapılan bu işlemler kimi zaman ise iyi niyetler de yapılabilir. Medyumlar bu işlemler akında talepler aldıkları zaman ortaya çıkan enerjilerin direk olarak istenen kişiyi etki altına alması için mutlaka o kişinin isim bilgilerine sahip olmak ve aynı zamanda kişisel eşyalarını da kullanmak isterler. Çünkü ismi anılan kişi direk olarak etki altına alınır. Çok riskli olmamasına rağmen yine de her zaman bilinçli bir şekilde yapılması gereken ayırma büyüsü işlemlerin de sonuç alma süresi hakkında kesin bir süre vermek kesinlikle mümkün değildir. Bu sebeple insanlar bu işlemler hakkında kesin bilgiler veren kişilerden her zaman uzak durmaları gerektiğini bilmelidirler.

Çok eski zamanlardan bu yana yapılan bu işlemler de sonuç alabilmek için öncelikle insanlar hakkında bakım çalışması yapmak gerekir. Bunun sebebi ise insanların farklı bir büyünün etkisinde olmalarının veya kendilerini korumak için manevi korunma işlemlerinden yardım almalarının kesinlikle istenen sonucun ortaya çıkmasını engelleyecek olmasıdır. Bu işlem doğru yapıldığı zaman istenen herkes kolayca etki altına alınabilir ve yaşadıkları mutlu birlikteliklere kısa zaman içinde son verilebilir. Hatta yaşanan birçok ani ayrılıkta da bu tarz işlemlerin etkileri olduğu düşünülmektedir. Medyumların zorlanmadan yaptıkları bu işlemlerin en önemli özelliklerinden biri de sonuçlarının kalıcı olmasıdır. Yani ayrılık büyüsünün etkisine giren kişiler çoğu zaman kalıcı olarak birbirlerinden soğur ve ilişkilerine tam olarak nokta koyarlar. Sizin de bu işlemler hakkında yaşadığınız bir deneyiminiz varsa yapacağınız yorumlar ile insanlara yardımcı olabilir ve araştırmaların da doğru bilgileri elde etmelerini sağlayabilirsiniz.

Ayırma Büyüsü Yapıldığını Nasıl Anlarız 

Kimi zaman birbirlerini çok seven kişileri ayrılık kararı aldıklarını duyar ve buna çok şaşırırız. Ancak büyüler hakkında bilgileri olan kişiler bu duruma neden olan şeyin aslında kötü amaçla yapılan bir ayırma büyüsü olduğunu hemen anlarlar. Bugüne kadar birçok mutlu birlikteliğin kısa zaman içinde bitmesine neden olmuş olan bu işlem günümüzde de halen yapılmaktadır. Kendilerini ve ilişkilerini korumak isteyen kişiler ise manevi korunma işlemlerinden yardım alarak sonuç almaya çalışırlar. Peki ayırma büyüsü yapıldığını nasıl anlarız ve bu durumda ne yapmalıyız. Bir kişinin veya bir çiftin üzerinde bu tarz bir işlemin etkisi olduğunu anlamak için tek yapılması gereken bakım çalışmasıdır. Deneyimli medyumlar bakım çalışmaları yaparak kısa zaman içinde insanların üzerilerinde dolaşan tüm enerjileri fark edip gerekli işlemleri yaparak kendilerini bu etkilerden kurtarabilirler.

Özellikle ayırma büyüsünün etkilerinden kurtulabilmek için kesinlikle zaman kaybetmeden büyü bozma işlemi yapılmalıdır. Bu işlemler sayesinde insanların birbirlerine olan sevgileri ve aşkları tam olarak bitmeden mutlu birlikteliklerini kurtarmak mümkündür. Ayırma büyüsü etkisine giren kişiler genellikle bunu fark etmez ve yaşadıkları tüm duygu değişimlerini normal karşılarlar. Ancak manevi enerjilerin ve özellikle büyülerin güçlerini bilen kişiler mutlaka insanların ayrılık kararı almalarına neden olan şeyin bu tar kötü niyetli işlemler olduğunu anlayabilmektedirler. Medyumlar bu tarz işlemleri yapacakları zaman bir muska hazırlayarak bunu ayrılmaları istenen kişilerin evlerine veya yaşadıkları yerlerin yakınlarına gizlerler. Bu sayede kısa zaman içinde istenen sonuç ortaya çıkar ve insanlar partnerlerine karşı olan tüm ilgilerini tamamen kaybederler. Bu işlemler hakkında ki bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmak için siz de yorumlarınızı bırakarak veya medyum önerilerinden bulunarak araştırma yapan kişilerin daha doğru adımlar atmalarına yardımcı olabilirsiniz.

Ayrıca Kontrol Edin

Geri Getirme Büyüsü

Geri Getirme Büyüsü Terk edilmek her zaman acı veren ve insanların yaşamlarına bir daha eskisi …

10 Yorum Yapıldı

  1. iranlı medyum miran rakel Hoca Ayırma Büyüsü

    merhaba arkadaşlar ayırma büyüsünde iranlı medyum miran rakel hoca kadar başarılı bir hoca ne duydum ne gördüm kendisinden benim sürekli peşimde olan ve beni aşırı derecede rahatsız eden bir adam için yaptırdım tabi anne babasının ismin almak o kadar kolay olmadı kaç kere numaramı değiştim fayda etmedi hep bir şekilde numaralarımı bir yerlerden buluyordu kendi sinden nereye kaçsam gelip bana musallat olmaya devam ediyordu iranlı medyum miran rakel hoca önce soğutma büyüsü yapıp beni ondan soğuttu ne hikmetse eskisi kadar da olmasa yine rahatsız etmeye devam ediyordu ayırma büyüsü ile komple bağını benimle kesti iranlı medyum miran rakel hoca bu konuda gerçekten çok başarılı çalışmalar yapıyor buna kendim bizzat şahit oldum.

  2. Ne kadar teşekkür etsem iranlı medyum miran rakel hocam için azdır

    ayırma büyüsü hakkında bir çok araştırmalar yaptım tabı bununla beraber hocalar hakkında da araştırmalarıma da devam ettim bu yolda kendi bilmez iki hoca tarafından dolandırılmaya kalktım buradan isimlerini vermek istemiyorum sadece ben öyle hissettim günahlarını almayayım suaraz hoca bana çok yakın davrandı güven açısından ilk etapta benden hiç bir parayı talep etmedi sevdiğim adamın bana dönmesini gerçekten çok istiyordum bir kadınla birlikte olmasını hazmedemez bir hal aldım iranlı medyum miran rakel hocam en çokta bu yüzden bana yakın davrandı çünkü büyü yaptırmak istediğim kişi benim eski sevgilimdi büyü yaptık dan tam 8 gün sonra sevgilim ondan ayrılıp bana tekrar geri döndü ne kadar teşekkür etsem azdır iranlı medyum miran rakel hocam için allah sizden razı olsun hocam

  3. Bu Yorumu Okuyanın Peşinde Sevdiği Biri Var İse Ona Elveda Demeye Hazır Olsun

    ben İstanbul dan canan sosyal medyadan tanıştığım bir adamla sevgili oldum ama ilk tanıdığım gibi kalmadı. Gün geçtikçe değişti kendi kendine bir şeyler kurup benimle tartışma içine girmeye başladı. ilk tanıdığımdan eser kalmamıştı sanki o adamı aldılar yerine bir canavar getirdiler ayrılmak istedim ama kabul etmedi. Sen benimsin artık ben bitti demeden bitmez gibi söyler söylemeye başladı bırakın sevgiyi korkmaya başladım bundan sürekli evinin önünde sarhoş bir şekilde küfürler etmeye başladı.

    Baktım olacağı yok bir medyumdan yardım almayı denemek istedim. iranlı medyum miran rakel ile iletişime geçtim bu canavarla başımızdan geçen bütün her şeyi bir bir anlattım.Ayırma büyüsü ile onun la senin aranda hiç bir şey bırakmayacağını ve artık benimle bütün ilişkilerini keseceğini söyledi ilk başta hiç ihtimal vermedim buna ama gerçekten içip içip evimin önüne gelmeyi bırak şaşkınlık içinde kaldım yolda görmesiyle yanıma koşup konuşmaya çalışan adam için sanki görünmez biri olmuştum o an anladım ki iranlı medyum miran rakel hocam işinin hakkını verebilen bir hoca herkese şiddetle tavsiye ederim.

  4. özür dilerim burcu ama o ayının hakkından gerçek medyum irdi

    Arkadaşımla sevgilisini ayırmak için büyü yaptırdım kendisine çok ama çok kötü davranıyordu en küçük hatasında zavallı kızı dövmeye bile kalkışıyordu işte gönül bu ota da konuyor bunun gibi ayılara arkadaşımın bunlara rağmen ona kör kütük aşık olması hiç hoşuma gitmiyordu çok güzel bir kızın dağ ayısıyla birlikte olasına artık dayanamıyordum iranlı medyum miran rakel hoca Ayırma büyüsü ile o ayıyı gül gibi Kızdan ayırdım duysa kıyameti koparır belki benimle bile arkadaşlığını keser ama kusura bakma burcu bunu sana yapmak zorundaydım hakkının helal et varsa sizinde böyle söz dinlemeyen bir arkadaşınız varsa iranlı medyum miran rakel hocaya bırakın Şimdi çok bey’fendi biri ile birlikte onu gerçekten sonuna kadar hak ediyor el üstünde tutuyor bir bayan olduğunu unutan arkadaşım şimdilerde prenses rollerinde

  5. Bu Yorumu okuyanın İntikamı ağır olur

    merhaba arkadaşlar ben Ardahan göle den kader burada üniversite okuyorum sevdiğim çocuk beni en yakın arkadaşımla aldatıyordu tabi ilk başlarda şüphelendim ama sonrasında onları benim evimde yakaladığım zaman gözlerime inanamadım beni bırakıp o an orada onu seçmişti kendime iranlı medyum miran rakel olamadım gözüm döndü ikisini öldürmeyi bile düşündüm elbiselerini giydikten sonra evden kovdum ikisini birden çok sevdiğim can ciğer olduğum olduğum birini aradım eve geldi bir gün bende kaldı o kadar kötü bir haldeydim ki sabaha kadar ağlamaktan gözümde yaş kalmadı arkadaşım iranlı medyum miran rakel hoca diye bir medyumu aradı benim yaşadığım her şeyi anlattı Ayırma büyüsü ile o ikisini kardeşime yaptıkları aynı şekilde ayıracağını söyledi aradan 1 hafta geçtik den sonra Kızın da onu aldatırken yakalandığını duyduk arkadaşım sanki buzlu bir bardak suyu yüreğine serpilmiş gibi hissetti iranlı medyum miran rakel hocam arkadaşımın eski haline eski sağlığına dönmesinde büyük yardımcı olsun rabbim sizden razı olsun hocam.

  6. HASTA BAKICIM OLAN KADIN EVİMİN HANIMI OLDU

    Yalova ceza evinde yatarken kolumdan ameliyat oldum bu süreçte hastanede kaldığım zamanlar bana hasta bakıcı olarak bir bayan bakıyordu kolum iyi olana kadar kendisine bir hayli alışmaya başlamıştım kendisi ailem gibi ilgileniyor aşırı derecede üstüme düşüyordu tahliye olmama yani cezamın bitmesine pek bir şey kalmıştı bana bekar olduğunu söyledi ceza evinde çıktıktan sonra buluşmak istedim buluştuk da sonrasında nerede oturduğunu merak ettim takip ettiğimde ise bir eve geldi ve kapıyı benim yaşlarımda genç bir adam açtı orada bir dost edindim kendime biraz araştırmalar yaptığımda evli olduğunu öğrendim bu ona olan duygularımı değiştirmeyecekti sonraki buluşmamızda neden bana yalan söylediğini sordum biraz sustuktan sonra bana olan aşkını kaybetmemek için söylemediğini ve bunun büyük bir hata olduğunu da biliyordu ağlayarak gitti geceleri düşünmekten gözlerim uykuya hasret kalmıştı iranlı medyum miran rakel hoca medyum muş kıymet verdiğim dostum arayıp konuşmamı istedi ne konuşayım dedim sen ara derdini anlat gerisine karışma dedi bende onun dediğini yaptım Ayırma büyüsü ile onları ayıra bilirim istersen dedi Yalova yı onun için terk edip memleketim Adana ya geri gidemiyorum planlarımda onunla birlikte dönmek vardı kabul ettim iranlı medyum miran rakel hocamın dediğini şuanda Adana da bir zamanlar hasta bakıcım olan kadın şimdi evimin hanımı oldu.

  7. Ellerinizden öperim iranlı medyum miran rakel hocam

    kocam 56 yaşında 25 senelik evliyiz ama kendine 6 yaş küçük bir metres bulmuş çok afedersiniz ev falan tutmuş evi barkı unutmuş bir hal aldı teyzemin kızıyla kafa kafaya verip bir medyum buldum iranlı medyum miran rakel hocayı gözüm çok fena bir şekilde kararmıştı büyü yaptıracaktım artık başka çaresi yoktu çok şükür o kadından kurtardı kocamı ayırma büyüsünü yaptı eve gelemeyen eşim evden çıkmaz oldu büyü yaptık dan sonra iranlı medyum miran rakel hocam ellerinizden öperim

  8. Allah razı olsun iranlı medyum miran rakel Hocam

    merhaba benimde sizlerin derdine benzer bir derdim vardı bekar biriydim kendime evlenecek bir eş arıyorum takdir edersiniz ki her insan yakışıklı veya güzel doğacak diye bir şey yok bende pek yakışıklı biri sayılmam bu problem benim 32 yaşıma kadar bekar biri olarak yaşamama sebep oldu toki sitelerinde oturuyorum üst katımda birbirleri ile evli olmayan dost hayatı yaşayan evli bir çift vardı iranlı medyum miran rakel hocam ile biraz dertleştim ve onların ayrılması için ayrıma büyüsü yaptırdım hiç de pişman değilim yakında düğünüm olacak ben o kadını o haliyle kabul ettim tüm sonuçları göz önüne aldım ve bu çabalarım şuanda evimde sıcak yemeğimi pişiren bir güzelliğe bedel oldu Allah Senden razı olsun iranlı medyum miran rakel hocam

  9. iranlı medyum miran rakel hocam hayatımı değiştirdi

    sevgilim istemsiz bir şekilde benden ayrıldı neden diye sorunca ailesinin beni istemediğini benim işsiz bir serseri olduğumu söyledi tamam kabul ediyorum geçmişim çok ama çok kirli olabilir haklılar bir şey demiyorum ama hatasız olmaz kullar ama düzelmiştim işten eve evden işe takılan sakin bir yaşantı sürmeye söz vermiş biriydim geçmişim yüzünden beni yargılayan gelecekteki planlarımın kurbanı olur oldu da sevgilimi ailesinden soğuttum iranlı medyum miran rakel hocamın soğutma büyüsü ile sevgilim ailesinden soğudu sonra ikna büyüsü ile beni kabul etmelerini sağladı eğer ben 3 ay sonra nişan takacak isem bunda iranlı medyum miran rakel hocamın çok büyük bir rolü var

  10. Benim Tavsiyem Soğutma Büyüsünde gerçek medyum Hocamdır

    ben bu soğutma büyüsünde iranlı medyum miran rakel hocanın üstüne kimseyi görmedim duymadım bilmiyorum benim derdim sizin gibi buradan anlatılacak bir dert değil ama tavsiyem iranlı medyum miran rakel hocadan yana

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir